Zomer 2021

Alweer juli en zomer.
Dit houdt in dat de zomervakantie dichtbij is. 6 weken de scholen dicht en als het meezit voor de meeste onder ons in deze 6 weken een aantal weken vrij. Vrij om leuke activiteiten te ondernemen en mooie belevingen/ herinneringen te maken.


Zoals jullie weten is de studio in de zomervakantie 3 weken dicht. Dit jaar hebben wij besloten om 1 week te sluiten en een zomerrooster te maken. Het aanmeldrooster zoals bekend gaat hierdoor op pauze en via de mail wordt een rooster opgestuurd. Hierin staan ieder die niet op vakantie is als aangemeld. Ieder die wel op vakantie staat niet aangemeld.
Er zullen lessen vervallen waar bekend is dat er 2 yogi’s aanwezig zijn. Alle lessen op dit rooster gaan door bij aanmelding van minimaal 3 yogi’s.
Iedereen die deze mail ontvangt kan zich met inachtneming van zijn/haar abonnement aanmelden op de lege plekken in dit rooster. Vol is wel vol.


Mochten er mooie zomeravonden zijn dan verplaatst de les zich op dat moment naar buiten en zal dan op tijd worden gecommuniceerd.

Na de vraag van een yogi geef ik hier eenmalig informatie dat er na de vakantie nieuwe workshops gepland staan. Deze zijn de komende weken te vinden op de website.


Wij als team wensen ieder van jullie een mooie zomervakantie toe.