Beweging

Lieve Yogi's, we hadden gehoopt dat de laatste lockdown nu wel over zou zijn. Maar helaas worden we allemaal heel erg op de proef gesteld, staan we nog steeds stil en blijven de matten opgerold. Er is nog geen duidelijk vooruitzicht voor yoga studio's dus blijven we voorlopig doorgaan met de online lessen.

Op dit moment proberen we nog steeds 3 lessen per week op te nemen en staan er inmiddels 40+ lessen verdeelt over hatha, hathaflow, yin en pilates. Mocht je als yogi een idee voor een thema weten waar je mee worstelt, geeft dit dan door via een persoonlijk bericht en er komt een les.

Zodra de zon schijnt en de overheid/ gemeente de publieke ruimte weer opent voor sport/yoga staan er natuurlijk buitenlessen op de planning.

Verder zijn wij druk bezig om de website aan te passen en een vernieuwde uitstraling te geven aan de videopagina. Dit om het gebruikersgemak te verbeteren.

En door verplicht stil te staan zijn er nieuwe idee├źn in de maak waar wij druk mee bezig zijn. In het volgende nieuwsbericht hier meer over.

Als laatste wil ik laten weten dat wij enorm dankbaar zijn ent het heel erg waarderen. dat je gebruik maakt van de on demand lessen en ons hierdoor steunt.

Laten we hopen dat we elkaar in goede gezondheid snel in de studio mogen zien.