Ayurveda

Al een lange tijd staat in mijn wensen lijst om een workshop te kunnen aanbieden over ayurveda. Nu kan ik natuurlijk wel van alles willen en op mijn wensen lijst hebben staan, maar het is wel iets dat een mogelijkheid mag zijn.
Nu had ik natuurlijk de afgelopen jaren zelf dit kunnen aanbieden of een ayurvedisch onderlegd persoon kunnen laten komen, maar mijn verstand van ayurveda vult niet eens een notendop en ik wilde ook heel graag een speciaal persoon dit vragen. 
Hierdoor ben ik des te blijer om nu te kunnen en mogen zeggen dat mijn wensenlijst beetje bij beetje werkelijkheid wordt.
Er komt namelijk volgende maand een vriendin en yoga collega een lezing/ workshop geven over ayurveda. (Dit is ook het persoon aan wie ik dit echt wilde vragen.) 
Madeleine is ayurvedisch practitioner, herborist en yogadocent en komt vanuit Noord Brabant om de workshop te geven. 
Wil je meer weten over wat ze doet kijk dan eens https://ayurvedaenmeer.nl
Er zijn maar 10 plekjes voor deze workshop en hij zal niet snel nog een keer gegeven worden omdat het qua timing van onze beide agenda's best lastig is. 

Voor wie nog niet echt bekend is met ayurveda hieronder een beknopte uitleg. 
Ayurveda is een oeroude holistische geneeswijze. Het woord ayurveda komt uit het Sanskriet en is een combinatie van ayus ( leven) en veda (kennis)
In de ayurvedische geneeswijze kijk je altijd naar het leven en de mens in zijn geheel, en heeft het doel om lichaam, geest en ziel in evenwicht te brengen waardoor ziektes voorkomen kunnen worden. Alle aspecten worden meegenomen zoals: het fysieke, psychische, emotionele en mentale.

Wil je meer lezen over de workshop 
en/of je opgeven dan kan je vanaf zondag 1 september naar de workshop pagina voor een uitgebreide uitleg en aanmelding. 
Ik hoop je te zien. Je bent in ieder geval welkom. 
p.s. de workshop is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft om zichzelf beter te leren begrijpen en hoe de oeroude geneeswijze ayurveda je hierbij kan helpen. Je hoeft geen lidmaatschap of abonnement te hebben bij Sterrenyoga.