Spijkermatten

Hoe leuk vind ik het om te zeggen dat er bij de kleine studiowinkel een nieuw product te koop is. Dit is vast en zeker al door veel leden van de studio opgevallen.
NU, dat vind ik heel leuk en vooral het product zelf, namelijk de Spijkermat en Kussen van Flowee.

Al een tijd ben ik veel aan het lezen over de spijkermat en de eventuele voordelen. Hierdoor is het besluit ontstaan dit product voor mijzelf te gaan gebruiken. Kijken of alle voordelen ook echt zo zijn.
Ik ben behoorlijk eigenwijs en probeer altijd iets eerst zelf zodat ik eerlijk een mening kan geven.

En eerlijk, wat is dit een fijn product!

Beginnen op de (spijker)mat met alle positieve berichten in gedachten en te kijken of dit iets is voor de studio winkel is niet de beste en juiste manier. Daar kwam ik al snel achter. Echt grappig dat ik door mijn enthousiasme nog steeds de bekende beginnersmind voorbij loop. Nee, de oplossing is voor mijzelf op de mat.

Floweematwebsite

De eerste keer voor mijzelf op de mat in de avond voordat ik ging slapen. De spijkermat voelde prettig. Erna viel ik als een uitgeput mens in een rustige slaap. Zo ook de avonden erna.
Opeens een aantal weken later een hele nacht wakker.,., Hoe dan?
Terugdenkend had ik die dag veel te veel in mijn hoofd gezeten en gewoon omdat het ritme dit zei in de avond even op de spijkermat gaan liggen. Dit zegt eigenlijk al hoe comfortabel de spijkermat ligt en er totaal geen pijn gevoel is. Niet met mijn hoofd en rug maar vanaf mijn bekken en rug.
Vanaf dat moment neem ik bewust de tijd en gun ik mijn lichaam de rust. Ik wissel met de plek van de mat zoals hierboven al te lezen is. De ene keer lig ik met mijn bekken en rug op de mat, de andere keer schuif ik de mat omhoog en lig ik met mijn hoofd erop. Zelfs liggend op mijn buik met de mat onder mij bevordert dit de  spijsvertering. Het kussen gebruik ik in mijn nek als ik een zwaar hoofd heb, nekpijn heb, maar ook onder mijn voeten als ik zit. De kleine spijkers helpen de voetzolen ontspannen.

Ik kan eerlijk zeggen: Ik ben fan.

Vandaar het besluit om de spijkermat en kussen van Flowee, zoals je waarschijnlijk al een tijdje hebt gezien, 
aan te bieden in de winkel bij de studio.

Door de positieve reputatie die het merk Flowee sinds 2011 heeft opgebouwd en de kwaliteit van het product, wat ik zelf heb gemerkt vergeleken met andere spijkermatten, is er voor dit merk gekozen.
Ben jij nu ook nieuwsgierig naar de mat of het kussen, stuur een mail met vraag, kom langs op afspraak of als je les hebt stel de vraag die je hebt. En ik weet zeker. Je gaat genieten, al geloof je dit zelf nu waarschijnlijk niet.