Samenwerken

Een nieuw jaar en een nieuw eerste blog. Op deze koude zonnige dag (er ligt sneeuw in januari 2024) ben ik voor de 2e week bezig een planning te maken voor nieuwe workshops die mogen ontstaan in de studio. Dit jaar gaat het alleen anders dan alle vorige jaren. Het moeten inplannen heeft plaatsgemaakt voor mogen ontstaan. Iets wat goed voelt krijgt vanzelf een flow en vanuit die flow een vervolg. 
Nu geef ik merendeel van de workshops niet alleen maar in samenwerking met andere mensen die een eigen gespecialiseerd bedrijf/praktijk hebben. Je zou kunnen zeggen dat bij een samenwerking juist planningen gemaakt moeten worden. Natuurlijk ben je afhankelijk van data en andere (partijen) en juist dat loslaten kostte even kort moeite. Maar ook gaf het een bepaald gevoel van ruimte en vrijheid. Een aantal gesprekken verder en er ontstaan (hoe mooi) workshops. Oude bekende samenwerkingsverbanden en ook nieuwe samenwerkingsverbanden. Al bekende workshops met een nieuwe datum, bekende workshops in een volgroeide jas en nieuwe workshops. 
Ik word hier zo blij van dat ik op het idee kwam om dit te willen delen. Vandaar spontaan deze blog. In de hoop dat ik andere ook blij kan maken of een stukje vertrouwen te geven "het moeten" los te laten. 
Dat dit jaar al in spontane energie start geeft mij het vertrouwen door te gaan om te ondernemen in flow. Het meer loslaten zal juist tot meer rust en creatie lijden waardoor er meer ontstaat. Een niet onbelangrijk deel hiervan is het ontstaan van energetische samenwerkingen voor een groter verspreiding van workshops met als doel mensen deze flow ook te gunnen en te laten ervaren. 

De al geplande workshops (met of zonder datum) zal ik hieronder delen zodat jij ook kan meegenieten van de flow waaruit ze ontstaan zijn natuurlijk met de samenwerking  waardoor ze konden ontstaan.
Workshop Yoga en Opstellen 4 februari 2024 in samenwerking met Gwen 
https://www.gwendolyncoaching.nl/ 
Workshop Intuitieve dans 1 maart 2024 in samenwerking met Nathalie
https://www.nathaliebalm.nl/ 
Workshop  Energie, intuïtie en yoga 24 maart 2024 in samenwerking met Eefke
https://eefkerienstra.nl/
Workshop Cacao ceremonie met yoga & klank datum volgt binnenkort in samenwerking met Nathalie
https://www.nathaliebalm.nl/ 
Wil je meer informatie of jezelf aanmelden dan kan dit door op deze link  te klikken.
Ik gun je in ieder geval een mooi energetisch jaar vol positieve flow en kijk ernaar uit om de gezamelijke kennis te delen.