De studio is vanaf 05 augustus met zomerstop 2024. Wij zijn weer open op 26 augustus.

Privé yoga

Tijdens de prive yoga wordt er specifiek afgestemd op de relatie tussen geest en lichaam. De les die wordt gevormd op basis van wat jouw lichaam verteld en eventueel je persoonlijk verhaal, staat gelijk aan een reading voor jouw lichaam.

Hoe we te werk gaan

Jouw lichaam laat duidelijk zien waar je jezelf wel en niet prettig voelt. Via ademhalingsoefeningen en yin yoga ga je aan de slag met de uitkomst. Specifieke wensen, klachten en behoeften komen voorbij en je daagt zowel je lichaam als gedachten uit om diepere lagen van jezelf te ontdekken.

Waar we aan
werken

De eventuele blokkades die zichtbaar kunnen worden krijgen aandacht maar de grens van ongemak bepaal jij. Vaak kan 1 sessie je al bewust maken waar je wat werk kan verrichten met behulp van praktische handvatten om zo de communicatie (tussen denken, voelen, geest en fysieke lichaam) weer op gang te brengen.

Traject
duur

Het is mogelijk om een langer traject aan te gaan waarbij je aan de slag gaat met het opheffen en verbreken van oude diepliggende patronen middels gepersonaliseerde yin yoga lessen.
Mocht je maar één sessie in willen boeken is dit mogelijk.