Zomer

De langste dag van dit jaar is al voorbij. Tijdens deze zonnewende hebben een aantal yogi's mee kunnen doen met het beoefenen van 108 zonnegroeten. Warmte buiten en binnen en het opwarmen van de tijd door de zomer hebben we op deze avond echt gevoelt. :)
Verder is op deze langste dag de nieuwe website de lucht in gegaan. Iets nieuws is gelukkig nooit ineens af. We zijn dan nog bezig om bepaalde pagina's te optimaliseren en de opstartfoutjes te verwijderen. Maar de verandering is ingezet met voor ons een strakkere website die meer past bij hoe wij als studio op dit moment gezien willen worden. Duidelijk en overzichtelijk zonder veel afleiding waar hopelijk iedereen zich welkom voelt.

Bij de langste dag van het jaar hoort natuurlijk, zoals eerder dit bericht, het gevoel van zomer. Lekker lange avonden buiten, vakantie vieren en niets hoeven doen om je zo op te laden. Om de zomer en vakantie te vieren gaat de studio 3 weken dicht. Namelijk vanaf 1 augustus t/m 21 augustus. Voor alle leden zullen de online lessen open staan in deze weken zodat je op elk moment en plek toch yoga kan beoefenen. De betaling van de abonnementen loopt automatisch door doordat het bedrag over een heel jaar is verspreidt.

Vanaf maandag 22 augustus zullen de lessen voor volwassenen weer starten. De lessen voor de tieners starten 1 week later zodat zij rustig terug in het ritme van school kunnen komen. Vanaf augustus/ september staat er ook weer kinderyoga op het rooster. Welke dag dit precies gaat worden is nog niet bekend, maar tegen die tijd is dit terug te vinden op de website. Verder staan er ook verschillende nieuwe workshops gepland waar je via (een eerste) blog post meer van te horen krijgt. Mocht je deze blogartikelen niet meer willen ontvangen dan kan je jezelf op het einde van deze eerste blog afmelden. Het nieuwsbericht zal je wel blijven ontvangen doordat hier belangrijke informatie in staat zoals nu de vakantie sluiting.

Wij wensen iedereen een hele mooie zomer toe met veel mooie nieuwe herinneringen die zullen ontstaan.