Wachtlijst

Zoals je als lid waarschijnlijk al mee hebt gekregen de laatste weken, komt er een wachtlijst voor leden indien er een les volgeboekt zit.
In deze nieuwsbrief hier meer over.
De wachtrij zal per half/eind mei te zien zijn in het rooster als je bent ingelogd. Zodra een les vol zit veranderd de knop "aanmelden" van tekst naar "zet op wachtlijst."
Wanneer er een plek vrijkomt door een afmelding krijgt iedereen op de wachtlijst (je hebt je dus aangemeld via "zet op wachtlijst") tegelijkertijd een mail. Deze mail is 24 uur geldig. Indien niemand zich binnen de 24 uur heeft aangemeld komt deze plek weer open te staan en kan iedereen deze plek reserveren.
Om de wachtlijst te laten werken en mensen op de wachtlijst de mogelijkheid te geven te reageren op de email wordt de afmeldtijd veranderd van 5 naar 8 uur. Dit betekend dat je jezelf nog steeds kan aanmelden tot 2 uur van te voren, maar jezelf op het moment in de 8 uur voor aanvang van de les niet meer kan afmelden. Kom je niet dan wordt de les wel verrekend.
Verder is het, vanaf het moment dat de wachtlijst online gaat, niet meer mogelijk je via een whatsapp af te melden.
Afmelden kan echt alleen via het inlogsysteem!
Je mag natuurlijk nog wel een appje sturen met de rede dat je niet komt, zodat de docent iets meer info krijgt en niet bezorgd is, maar dit is aan jou.
Ik hoop dat door deze verandering er een fijnere doorstroming in het rooster ontstaat en ieder hierdoor meer flexibiliteit heeft om zich aan/af te melden.