Veranderingen

Het is november, de klok staat op wintertijd en veranderingen van de seizoenen is zichtbaar.
Na een redelijk goede zomer zijn er ook veranderingen vanuit de overheid in de vorm van diverse maatregelen.
Één van deze maatregelen houdt in dat alle sportaccommodaties, zo ook yogastudio's vanaf 6 november bij binnenkomst de qr code van iedere deelnemer vanaf 18 jaar dienen te scannen op een groen vinkje.
Een groen vinkje kan je krijgen d.m.v.
een vaccinatiebewijs,
een negatief test bewijs of
een bewijs dat je genezen bent van covid19.
Mocht je niet in het bezit zijn van een geldige qr code neem dan persoonlijk contact met mij op zodat we samen kijken naar wat er wel mogelijk is.
Als afsluiting van deze nieuwsbrief heb ik voor 1 keer een vraag vanuit een yogi, die ik vanwege de positieve en gezonde effecten van de vraag toelaat.

Mijn naam is Martine Burggraaf
Ik zit sinds een jaar op yoga. Waardoor ik me heel prettig voel. Maar sinds vorig jaar doe ik wekelijks iets waar ik heel blij van word en energie van krijg. Normaal heb ik in de winter periodes waarin me lusteloos voel en dan ligt de depressie weer op de loer. Vorig jaar september ben ik begonnen met wekelijks de zee in te gaan. 2 Minuutjes per keer. Als ik dan de zee uitkom gaat mijn lichaam aan. Dan voel ik alles stromen en voel ik de energie in mijn lijf komen. Ik word daar heel blij van. En ik heb geen depressieve periode gehad. Dat is de absolute winst van mijn Zeebad.
Nu zoek ik maatjes die op zaterdagochtend met me mee willen. Ik rij om 9 uur naar Scheveningen. Dan ga ik de zee in en daarna even koffie bij de surfclub waar ik me ook kan omkleden.
Wie wordt ook heel blij van het vooruitzicht om ook wekelijks de zee in te gaan en wil met me mee ?
Bij Angélique kan je verdere informatie vragen indien je geïnteresseerd bent.
Liefs, Martine

Tot slot stellen wij als team jouw veiligheid en gezondheid op 1 en dit lees je ook in onze bekende quote
STAY FIT | DO YOGA | ENJOY LIFE |