Vakantie 2023

Als ik zo aan de eettafel zit met voor mij 2 grote openslaande deuren en mooi warm weer dan mag ik toch echt gelukkig zijn. Ieder seizoen heeft zijn voordelen en mensen die opleven met een specifiek seizoen. Voor mij is dit de zomer. Lange avonden buiten, ook heerlijke zomer yoga buiten, de natuur wat groeit en alle kleuren geeft, maar ook lichamelijke klachten die verdwijnen doordat het weer warmte afgeeft. Eigenlijk alleen maar positief.
Verder staat de zomer ook voor aanpassen en zeker met de hitte is dit een belangrijk gegeven. Door tijdens de hitte rustiger aan te doen behoud je energie die je kan omzetten in groei van jezelf en van alles om je heen. Hoe kan dit beter toegepast worden dan met een vakantie. Vakantie voor uitrusten en opladen, zo ook voor de docenten van de Studio. Een zomersluiting van 3 weken om te genieten van alles wat het brengen mag.

Dit jaar vindt de zomersluiting van de studio plaats in de laatste 3 weken van augustus, namelijk maandag 7 augustus t/m zaterdag 26 augustus. Let wel op dat dit jaar de sluiting niet gelijk loopt met de zomervakantie van het onderwijs in Zuid Holland.
Voor alle leden zullen de online lessen open staan in deze weken zodat je op elk moment en plek toch yoga kan beoefenen. De betaling van de abonnementen loopt automatisch door doordat het bedrag over een heel jaar is verspreidt.

Vanaf maandag 28 augustus starten alle lessen weer volgens het dan bekende rooster. Wel vinden er na de zomervakantie een aantal veranderingen plaats. Als eerste zal 1 van de maandagavondlessen om 19.15 uur van les soort veranderen en een yin yoga les worden. Verder zal de les van dinsdagavond om 19.45 terugkeren maar nu starten om 20.00 uur. De les van vrijdagochtend om 9.00 uur zal hierdoor komen te vervallen. Er blijft iedere maand een leuk aanbod van workshops die je kan inzien op de site. Aanmelden voor een workshop wordt makkelijker gemaakt waardoor na de zomervakantie jezelf alles op de site al kan inboeken en kan betalen. Verdere veranderingen staan nog niet op de planning, maar zodra er iets veranderd zal dit natuurlijk gemeld worden.

Voor nu en de komende vakantiemaanden willen wij iedereen een hele mooie tijd wensen vol plezier en gezelligheid.