De studio is vanaf 05 augustus met zomerstop 2024. Wij zijn weer open op 26 augustus.

Roosteruitbreiding

Deze korte nieuwsbrief is er om te melden dat er binnenkort meer lessen op het rooster komen.
Je zal wel hebben gemerkt dat veel lessen vaker vol staan. Je kan je niet meer aanmelden of wisselen terwijl voor een klein aantal lessen weinig of geen aanmeldingen zijn.
De laatste weken zijn we hierdoor op de achtergrond bezig om bepaalde delen van het rooster te bekijken en indien mogelijk te veranderen of te laten groeien.

Zowel de komende veranderingen als de groei van de lessen is een verbetering voor jou als lid en voor de studio. Zo is nu bekend dat op vrijdagochtend vanaf 1 juni 2023 een extra les op het rooster komt. Een rustige flow les waar je zowel met als zonder ervaring van yoga aan kan deelnemen. Deze les wordt gegeven door Marleen die nu ook de kinderyoga bij ons geeft.
Verder staan er meer yin yoga lessen op de planning, zowel in de avond als ochtend. Welke dag(en) dit zal zijn is nog niet bekend, maar dat ze komen is zeker. Zodra de uren bekend zijn zullen deze in het rooster zichtbaar worden.

Om ons lesuren aanbod nog verder uit te breiden zoeken wij docenten voor yoga en pilates. Weet jij iemand die interesse heeft om les te geven en zelf zijn/haar eigen uur op te bouwen bij onze studio of ben jij dit persoon, neem dan contact op via info@sterrenyoga.nl

Hierdoor zal de studio zeker nog meer in ieders keuze kunnen voorzien.