ONTzorgen

Het is alweer bijna zover dat de zomervakantie eraan komt en dus ook een zomersluiting. Vandaar deze nieuwsbrief. Het is natuurlijk belangrijk om te weten wanneer de studio gesloten is, maar.. dit is ook relatief. Er zijn veel belangrijkere aspecten in het leven waar je bij stil mag staan of in het geval van het hoofdonderwerp van de nieuwsbrief juist in beweging mag komen.

Toch eerst even het nieuws over de sluiting van de studio.
-Dit jaar vindt de zomersluiting van de studio plaats in 3 weken van augustus, namelijk maandag 5 augustus t/m zondag 25 augustus.
Voor alle leden zullen de online lessen open staan in deze weken zodat je op elk moment en plek toch yoga kan beoefenen.
De betaling van de abonnementen loopt automatisch door doordat het bedrag over een heel jaar is verspreidt.

Vakantietijd is een manier om te ontzorgen, te genieten van alle mooie dingen in het leven en niet onbelangrijk rust en vrijheid zodat je opgeladen na deze tijd weer kan deelnemen aan de maatschappij.
Deelnemen aan de maatschappij komt voor een groep mensen in het leven on hold te staan. Zeker als er ziekte om de hoek komt kijken. Dan kan je als mens kiezen om te ontzorgen op welke manier dan ook. Één van de ontzorg mogelijkheden is in beweging komen en bewustwording te creëren om zo geld in te zamelen voor mensen die ziek worden. Zo gaat Daan (yogi bij Sterrenyoga) met een werk collega van hem zwemmen. Zwemmen om geld op te halen voor onderzoek wat helaas nog steeds nodig is. Ontzorgen voor zichzelf ( zwemmen is één van de weinige sporten waarbij je het volledige lichaam traint en het hoofd leeg maakt., dus ook ontzorgt voor jezelf ) , maar nog belangrijker ontzorgt voor mensen met kanker.
Ik heb vanwege dit mooie initiatief besloten om aan Daan te vragen of ik een stukje mocht plaatsen over dit evenement. Heel blij dat dit mocht heeft hij een korte beschrijving gegeven die ik hieronder zal delen.

Beste Yogi’s
Zondag 9 juni ga ik, met een collega, meedoen met de “Swim4Daniel” (voorheen 010 City Swim).
Wij springen in de Wijnhaven in Rotterdam en zwemmen op deze unieke locatie tegen kanker.
Hiermee willen we geld ophalen om wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut te steunen.
Wij weten zeker dat iedereen wel eens op een manier te maken heeft gehad met kanker. Zelf, dichtbij of iets verder weg.
Steeds vaker komt het weer goed, maar nog lang niet altijd en dan is kanker genadeloos.
Door ons te sponsoren of, misschien mee wilt zwemmen, draag je ook een steentje bij aan dit fantastische initiatief dat hard nodig is.
Sponsoren of inschrijven om met ons mee te zwemmen kan via: ( https://swim4daniel.sportenvoordaniel.nl/teams/met-het-hart) Deze link even copy paste-n. We hopen dat jullie ons steunen want... *Samen maken we Kanker Kansloos!*
Alvast bedankt en misschien tot de 9e.
Daan van der Gaag (mannen yoga woensdagavond)
Steven de Mos (collega van Daan)

In ieder geval wens ik je nog een aantal mooie weken vol met yoga en gezondheid toe tot aan de vakantie.