Najaar

Najaar is de tijd van korte dagen en lange nachten en ook de tijd van terugkijken wat ieder is doorgegaan , wat behouden mag blijven en wat weg mag gaan.
Zo is ook in de studio veel verandering gekomen. Mooi om in dit najaar even terug te kijken wat er allemaal gebeurd is. Met vertrouwen is de studio blijven bestaan en vanaf afgelopen februari/ maart zelfs een groei ontstaan. Een groei van meerdere docenten, meerdere (soorten) lessen, meerdere keuzes , een nieuwe website en een groei van meerdere deelnemende yogi's.
Bezig zijn met groei om een juist aanbod van lessen en uren aan te bieden . Hierdoor verandert het rooster soms op een goede manier en soms mogen er aanpassingen plaatsvinden. Eén van de aanpassingen zal vanaf 01 december plaatsvinden. Dan verdwijnt op maandagochtend de Hatha les van 9:00 uur uit het rooster. Als studio gaan we kijken of er een les in het nieuwe jaar voor terugkomt of niet.

Verder is er met verschillende bedrijven een mooie samenwerking tot stand gekomen wat ervoor heeft gezorgd dat er verschillende workshop ontstaan zijn. Het doel is om buiten de reguliere vakantie maanden, iedere maand een mooie workshop aan te bieden die allemaal zichtbaar zijn op de site. Voor deelname hoef je geen lid te zijn of ervaring met yoga te hebben.

Al deze veranderingen hebben van dit jaar een dynamisch jaar gemaakt. Mooi, leuk maar dynamisch. Om het jaar voor iedereen ( ook alle docenten) rustig af te sluiten zal ook dit jaar de studio één week gesloten zijn. Namelijk vanaf zondag 25 december (eerste kerstdag) t/m zondag 01 januari ( nieuwjaarsdag) Natuurlijk staat voor alle leden de online les omgeving in deze week open, zodat je op ieder moment van welke dag dan ook een les kan volgen.

Mochten er vanuit jou persoonlijk ideeën ontstaan voor een mooie aanvulling of verbetering staan wij als studio hier altijd voor open. Juist met elkaar zal er positieve verandering en groei blijven ontstaan.

Vanuit alle docenten wensen wij iedereen een mooie overzichtelijke laatste maand van dit jaar toe en een geweldige start van 2023.