Belangrijke veranderingen

Zoals je misschien al weet zijn we altijd bezig om te kijken wat voor veranderingen er gemaakt kunnen worden om groei te zien. Dit kan op de voorgrond zoals nieuwe lessen of juist het stopzetten van lessen, maar ook op de achtergrond qua administratie. Op het moment dat dit belangrijk is voor iedereen wordt dit gemeld in een nieuwsbrief die via de mail binnenkomt. Dit keer zijn er een aantal leuke, maar ook 1 minder leuke verandering die hieronder te lezen zijn.

Als eerste gaat de meditatieles op donderdag 19.15 stoppen. Resma (meditatie docente) heeft 6 maanden geprobeerd om dit uur te laten groeien. Helaas is het in haar privé leven nu te druk en loopt de les jammer genoeg nog niet goed genoeg. Vandaar dit besluit. Donderdag 16 februari staat de laatste les op het rooster.
Misschien dat meditatie op een andere manier aangeboden gaat worden. Mocht dit zo zijn dan hoor je dit zeker via een nieuwsbrief.

Het tweede punt is leuk nieuws. Vanaf volgende maand zijn er administratief een aantal veranderingen. Zo heeft Sterrenyoga een andere bank met hierdoor een ander rekeningnummer. Het nieuwe Ibannr is: NL93KNAB0606714995. Door deze keuze is er in de toekomst meer mogelijk en kan er online een proefles/maand of workshop geboekt en direct betaald worden. De uitdraai hiervan staat als alles goed verloopt op 1 april 2023.
Verder is er de mogelijkheid om met een maandabonnement een automatische incasso aan te gaan. Mocht je dit willen dan heb ik hier wel een schriftelijke toestemming (met naam en Ibannummer) voor nodig. De toestemming kan je via een mail voor 25 maart sturen naar info@sterrenyoga.nl

Ook is er een verandering die je misschien al hebt gemerkt. Om het aanmelden voor een les makkelijker te maken (qua tijdspanne) is er besloten om het afmelden tot 5 uur van te voren mogelijk te maken. Het aanmelden blijft tot 2 uur van te voren. Dit brengt meer duidelijkheid voor zowel yogi's die alsnog de les willen volgen als voor de docenten. Meld je jezelf te laat af dan vervalt deze les. ( uitzonderingen zijn natuurlijk mogelijk bijvoorbeeld echt in een file staan of ziek worden.) Stuur in dit geval een app naar de docent of naar Angélique.

Als laatste is er een optie om weer te groeien en meerdere uren op het rooster te plaatsen. Hopelijk geeft dit meer mogelijkheid voor iedereen om gemiste lessen in te halen en voor nieuwe leden/yogi's om aan te sluiten.
Meer informatie over de komende uren in het rooster in de volgende nieuwsbrief.

Voor nu geniet van de komende tijd.