Kook workshop [Kimchi]

Op deze dag ga je alles leren over Koreaanse Kimchi en het fermentatieproces! Je gaat verschillende soorten Kimchi proeven, leren fermenteren en je eigen Kimchi maken onder begeleiding en uitleg van Soyeon. Zij is geboren in Zuid Korea en heeft al van kinds af aan het fermenteren geleerd van haar oma en moeder. De afgelopen 5 jaar heeft zij gestudeerd aan de Willem de Koning met als Studie keuze : Sustainable Food en is dagelijks bezig om te kijken hoe we onze gewoontes qua eten kunnen verbeteren voor onszelf en de natuur. Hierdoor is ze de juiste persoon om dit mooie proces van te leren. Kimchi staat meer bekend als gefermenteerde groenten met heel veel gezonde voordelen voor een gezonde darmflora. Je zal versteld staan hoe makkelijk een lekker smakende Kimchi te maken is. Na afloop mag de eigen gemaakte Kimchi mee in een mooie grote weckpot.

  • Datum: 20 mei 2023
  • Locatie: Christiaan Huijgensstraat 14
  • Kosten: € 65
  • Tijd: 11:00 -14:30
  • Inclusief: wekpot, groente voor de Kimchi en een koreaanse lunch genaamd Bibimbap.

Meld je aan

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden