Nieuws

Alles staat klaar voor de eerste ontspanningsmassage. Vanaf maandag 16 oktober is het mogelijk om een afspraak te maken. Kijk voor meer informatie op www.sterrenyoga.nl/ontspanningsmassage
Liefs Lucienne
...

View on Facebook

Ben jij in deze tijd van het jaar ook altijd moe, verkouden en is je weerstand minimaal?
Wil je hier nu eindelijk iets aan gaan doen?
Dat kan!

Bij de herfst hoort het element metaal en de organen die daarbij horen zijn de longen en de dikke darm.
De dikke darm laat het afval los en de longen scheiden oude lucht uit en ademen nieuwe lucht in.

Elk element vertegenwoordigt een bepaalde kwaliteit of hoedanigheid van de natuur en dus van de mens. De herfst is een tijd van verval en het terugtrekken van de natuur in zichzelf. De boom laat zijn bladeren los en trekt zich terug. Het afgevallen blad en fruit is voeding voor de aarde om weer te kunnen groeien.

De herfst is de tijd van loslaten van het oude, bezinning, naar binnen gerichtheid, inspiratie opdoen om in het voorjaar met hernieuwde kracht te kunnen groeien.
Wanneer dit element niet in balans is kan dit zich uiten in overdreven gevoelens van droefheid en melancholie (herfstdepressie), blijven hangen in het verleden en het ervaren van leegheid.
Op lichamelijk niveau kan dit resulteren in huidproblemen en darmproblemen (diarree of obstipatie)
Zowel met yoga als met acupunctuur werken we in deze tijd aan een optimale energiestroom in de meridianen longen en dikke darm. Hiermee kun je lichaam en geest optimaal ondersteunen in deze periode van opruimen en bezinning.
Wil je meer informatie bel of mail voor een afspraak.
Liefs Angélique
www.sterrenyoga.nl www.ikvoelmeveelbeter.nl
...

View on Facebook

Een nieuwe cursus zwangerschapsyoga start op 31 oktober. Er zijn nog plekken vrij. Ben jij zwanger of weet je iemand die zwanger is. Geef dit door of schrijf je in voor deze cursus waar rust en leermomenten samen komen en zo voorbereid te zijn op de bevalling. Opgeven kan via www.sterrenyoga.nl/zwangerschapsyoga.
Liefs Angélique
...

View on Facebook
yoga

Hello world