Nieuws

Deze 2e opdracht is precies mijn valkuil. Ik heb hele mooie kwaliteiten mogen ontvangen van yogi's en mensen om mij heen. Ze blijven zelfs nu nog binnenstromen. Om uit alle kwaliteiten 1 of meer doelen te pakken is moeilijk voor mij. Ik vind het heel normaal dat ik op deze manier leef en lesgeef en vind het moeilijk om te ontvangen. Vandaar dat ik gister niets kon besluiten. Nu een dag later en veel gedachten latercis er wel 1 woord in de cloud. Professioneel. Ik denk dat ik op zakelijk gebied hier nog veel laat liggen. Vandaar dat de komende tijd mijn belofte aan mijzelf is hier meer open voor te staan. Ik wil Corine van Zoelen bedanken dat deze challenge is opgezet door haar. Veel yogadocenten mogen met haar hulp groeien. ...

View on Facebook

@ Eline Burghouwt-Berkhout, Bianca Kraayenbos, Mary van Popering,Car La, Carola Kommer, Anouk Gideonse, Linda van der Hoek en alle andere Yogi vrouwen. Door nieuwsgierigheid hoe ik zelf en als Sterrenyoga mag gaan groeien in de toekomst ben ik mee gaan doen met een challenge voor mijn bedrijf. De 1e opdracht was al uit mijn comfortzone; "je kwaliteiten vragen van de yogi's die bij jou yoga volgen". Wauw wat een antwoorden. Hoe lief en waardevol. Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor de tijd en de moeite en de mooie antwoorden. De 2e opdracht is de wordcloud te plaatsen. Zie hieronder een compilatie.
Ik hoop altijd dat mensen kiezen voor de yoga
/ docent die bij hun past. Hierdoor ben ik best stil van jullie antwoorden.
Uit deze wordcloud mag ik 1 woord kiezen en hier mijn doel voor gaan stellen. Hoe ik dit ga doen weet ik nog niet maar ik beloof dat ik jullie op de hoogte ga houden.
liefs Angélique.
...

View on Facebook

Ben je benieuwd naar yoga of zoekende naar een studio waar je yoga kan beoefenen. Geef je op voor de opendag van Sterrenyoga. Er zijn 3 lesuren waar 8 mensen per lesuur kunnen proeven.
1e uur : 9.30
2e uur : 11.00
3e uur : 12.30
Opgeven doe je via
www.sterrenyoga.nl/contact-formulier
...

Open Dag Sterrenyoga

February 18, 2018, 9:30am

Ben je benieuwd naar yoga of zoekende naar een studio waar je yoga kan beoefenen. Geef je op voor de opendag van Sterrenyoga. Er zijn 3 lesuren waar 8 mensen per lesuur kunnen proeven. 1e uur : 9.30 2e uur : 11.00 3e uur : 12.30 Opgeven doe je via www.sterrenyoga.nl/contact-formulier

View on Facebook
yoga

Hello world