Nieuws

Zaterdag 16 September om 19.30 uur is er bij Sterrenyoga een klankconcert. Heb je ook zin om een ontspannen avond te hebben, er zijn nog een paar plekjes over.

Tijdens het klankconcert zal zang- yoga en muziekdocent Mirjam van der Beek - van Gelderen u op een muzikale ontdekkingsreis meenemen. U kunt heerlijk ontspannen op de prachtige klanken van onder meer de klankschalen, shrutibox, koshi’s en oceandrum. Ook zal zij verschillende liederen voor u zingen. U wordt als het ware ondergedompeld in een ‘bad’ van klanken.

Doordat 70% van het lichaam uit water bestaat, worden de trillingen van het geluid door het lichaam verplaatst. Hierdoor vindt er een fijne innerlijke massage plaats van de cellen. Door de klankmassage wordt het lichaam in een harmonische trillingsfrequentie gebracht. Een weldaad voor lichaam en geest!
Meer informatie over de docent kunt u vinden op mirjamvanderbeek.bekijknu.nl/

Voorafgaand aan het concert kunt u vanaf 19:00 heerlijk genieten van een kop thee onder het genot van lekkere hapjes.
De kosten voor het concert bedragen 17,50 per persoon. U kunt zich aanmelden via
www.sterrenyoga.nl/contact-formulier/
Het concert vindt plaats aan de Christiaan Huygensstraat 14 in Bleiswijk.
...

View on Facebook

10 September is er weer een zondagyoga. Je bent welkom. Aanmelden via www.sterrenyoga.nl/zondag-yoga
Liefs Angélique
...

View on Facebook

Sterren yoga shared Popkoor True Colors 's Gravenzande's event. ...

Klankconcert Sterrenyoga

September 16, 2017, 7:30pm - September 16, 2017, 9:00pm

Tijdens het klankconcert zal zang- yoga en muziekdocent Mirjam van der Beek - van Gelderen u op een muzikale ontdekkingsreis meenemen. U kunt heerlijk ontspannen op de prachtige klanken van onder meer de klankschalen, shrutibox, koshi’s en oceandrum. Ook zal zij verschillende liederen voor u zingen. U wordt als het ware ondergedompeld in een ‘bad’ van klanken. Doordat 70% van het lichaam uit water bestaat, worden de trillingen van het geluid door het lichaam verplaatst. Hierdoor vindt er een fijne innerlijke massage plaats van de cellen. Door de klankmassage wordt het lichaam in een harmonische trillingsfrequentie gebracht. Een weldaad voor lichaam en geest! Meer informatie over de docent kunt u vinden op mirjamvanderbeek.bekijknu.nl Voorafgaand aan het concert kunt u vanaf 19:00 heerlijk genieten van een kop thee onder het genot van lekkere hapjes. De kosten voor het concert bedragen 17,50 per persoon. U kunt zich aanmelden via info@sterrenyoga.nl. Het concert vindt plaats aan de Christiaan Huygensstraat 14 in Bleiswijk.

View on Facebook
yoga

Hello world